BiH suspendirala ugovor s Geofotom i GZS-om

Bez autora
Mar 06 2011

Izaslanstvo Europske unije u BiH suspendiralo je ugovor za izradu digitalnih orto-foto planova za Federalnu upravu za geodetske i imovinsko-pravne poslove. Ugovor su kao pobjednici natječaja dobili članovi konzorcija Geodetski zavod Slovenije (GZS) i zagrebački Geofoto. Izaslanstvo EU-a ugovor je suspendiralo nakon što je sud u Ljubljani pokrenuo stečajni postupak nad GZS-om. Izrada digitalnih foto-vektorskih planova financira se iz IPA fondova i višestruke je namjene od razvoja poljoprivrede do izrade prostornih planova. Vrijednost navedenog projekta procijenjena je na 3 milijuna eura.

BiH suspendirala ugovor s Geofotom i GZS-omIzaslanstvo Europske unije u BiH suspendiralo je ugovor za izradu digitalnih orto-foto planova za Federalnu upravu za geodetske i imovinsko-pravne poslove.

Ugovor su kao pobjednici natječaja dobili članovi konzorcija Geodetski zavod Slovenije (GZS) i zagrebački Geofoto. Izaslanstvo EU-a ugovor je suspendiralo nakon što je sud u Ljubljani pokrenuo stečajni postupak nad GZS-om.

Izrada digitalnih foto-vektorskih planova financira se iz IPA fondova i višestruke je namjene od razvoja poljoprivrede do izrade prostornih planova. Vrijednost navedenog projekta procijenjena je na 3 milijuna eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik